من نجود هستم، ده ساله و طلاق گرفته

نویسنده: نجود علی
زمان: 01:03:50
به اشتراک گذاری:
اپیزودهای این قصه
من نجود هستم، ده ساله و طلاق گرفته قسمت اول
من نجود هستم، ده ساله و طلاق گرفته قسمت دوم
من نجود هستم، ده ساله و طلاق گرفته قسمت سوم
خلاصه:

«نجود»، دختری مسلمان، حدود ده ساله و از روستاهای یمن است. او به اجبارِ پدر مستبدش با مردی سی و چند ساله ازدواج می‌کند. این روایت از زمانی شروع می‌شود که نجود از روستای محل اقامتشان راهی شهر می‌شود.
«نجود علی» چهره و نماد مبارزه با ازدواج اجباری در یمن است. او در ده سالگی، شوهر خود را که بیست سال از او بزرگ‌تر بود، طلاق داد که این کارش باعث نقض سنت‌ها و آداب و رسوم یمنی شد.
در نوامبر ۲۰۰۸ مجله «گلامور» نجود علی و وکیلش«شازا ناصر» را به عنوان «زنان سال» نامگذاری کرد.
نجود در سال ۲۰۰۹، به کمک روزنامه‌نگار فرانسوی، « دلفینه ماینُی»، کتابی درباره زندگی‌نامه و رنج‌هایش به عنوان جوان‌ترین فرزند «مطلقه جهان» نوشت. این کتاب به بیش از شانزده زبان ترجمه شده و در بیش از سی و پنج کشور جهان منتشر شده است. این انتشارات هزینه‌های تحصیل نجوم و تهیه خانه را برای او تأمین کرد.
اندکی پس از آن، پدرش پس از گرفتن هزینه ماهیانه هزار دلار، او را از خانه بیرون کرد تا چندین بار ازدواج کند و تنها پنجاه دلار به او داد.
داستان نجود که در رده‌ خاطره‌نویسی قرار می‌گیرد، بیانی با زاویه‌ اول شخص دارد. نجود از نگاه خود، هرچه را که دیده و تصور کرده، بیان می‌کند.

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading... چقدر این کتاب رو دوست داشتید؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *