ربات‌های جهانی روسوم

نویسنده: کارل چاپک
زمان: 01:46:14
به اشتراک گذاری:
اپیزودهای این قصه
ربات‌های جهانی روسوم قسمت اول
ربات‌های جهانی روسوم قسمت دوم
خلاصه:

دختر رئیس‌جمهور «گلوری»، به کارخانه ربات‌سازی رفته، اما با دیدن وضع نامناسب ربات‌ها دلش     برای­شان می‌سوزد و تصمیم می‌گیرد کاری ربات­ها انجام دهد.

زمان، زمان آینده است و مکان، جزیره‌ای ناشناخته که در آن کارخانه ربات‌سازی فعال است. همه کارگران و کارمندان این کارخانه ربات هستند.

حالا «هلن گلوری»، دختر رئیس‌جمهور، آمده تا مثل همه که مشتاق دیدن کارخانه‌اند، خط تولید را از نزدیک ببیند. «سولا»، منشی مدیرعامل، که خود یک ربات است، درحال تایپ کردن نامه‌های اداری است که مدیرعامل دیکته می‌کند.

هلن با دیدن نوع رفتار مدیرعامل با کارمندانش و وضع کاری کارگران برآشفته می‌شود و درصدد است تا کاری برای ربات‌ها انجام دهد. او بین ربات‌ها می‌رود و اعلام می‌کند که از سوی انجمن بشردوستانه‌ای به یاری آنان آمده است. وی به مدیرعامل پیشنهاد می‌کند تا حس درد را در ربات‌ها ایجاد کند و به آن­ها روح بدهد. حالا مدت‌ها گذشته است و ربات‎ها موجوداتی دیگرگونه‎اند .

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (No Ratings Yet)
Loading... چقدر این کتاب رو دوست داشتید؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *