دربارهٔ این اثر
«هدی» و «عزیز جون» برای تماشای فیلم با همدیگه به سینما رفتن. هدی قبل از اومدن به سینما، یه کفش نو خریده بود؛ هدی با اینکه کفشهای جدیدش رو پوشیده بود ولی نمیتونست از فکر کفشهای قدیمیاش بیرون بیاد و مدام دربارهی اونا حرف میزد و ... .
این داستان با زبانی ساده و روان به کودکان یاد میده که حسرتخوردن برای گذشته باعث میشه که آدم همیشه ناراحت و غمگین باشه؛ انسان باید قدر لحظاتی رو که داره، بدونه. در این قسمت از برنامهی «یک آیه، یک قصه» عزیزجون به آیهی 23 سورهی مبارکهی «حدید» اشاره می کنن.
خداوند در این آیه میفرماید:
«لِکَیْلَا تَأْسَوْا عَلَی مَا فَاتَکُمْ وَلَا تَفْرَحُوا بِمَا آتَاکُمْ وَاللَّهُ لَا یُحِبُّ کُلَّ مُخْتَالٍ فَخُورٍ. تا بر آنچه از دست شما رفته اندوهگین نشوید و به [سبب] آنچه به شما داده است شادمانی نکنید و خدا هیچ خودپسند فخرفروشی را دوست ندارد.»
بخشهای شنیداری
۱ بخش- صدای اصلی۶ دقیقه و ۵۶ ثانیه
بر پایهٔ اطلاعات همین فهرست