دربارهٔ این اثر

هدی کوچولو و عزیز جون برای پیدا کردن نخ گلدوزی رفتن بیرون از خونه. اما هوا خیلی گرمه و تشنه شون شده. عزیز جون به خدی خانم پیشنهاد میده که برن و از مغازه آب بخرن اما هدی اصلا دلش نمی خواد آب بخوره! چون فکر میکنه آب هدر میره !

کودکان با شنیدن این داستان یاد می گیرند که خداوند نعمت های زیادی در اختیار انسان ها قرار داده اما از انسان ها خواسته تا به اندازه و به میزانی که نیاز دارند از این نعمت ها استفاده کنند و از اسراف و زیاده روی بپرهیزند.

در این قسمت از برنامه «یک آیه، یک قصه» عزیز جون به آیه 31 سوره مبارکه «اعراف» اشاره می کنه.

خداوند در این آیه می فرمایند:

«یَا بَنِی آدَمَ خُذُوا زِینَتَکُمْ عِنْدَ کُلِّ مَسْجِدٍ وَکُلُوا وَاشْرَبُوا وَلَا تُسْرِفُوا ۚ إِنَّهُ لَا یُحِبُّ الْمُسْرِفِینَ»

ای فرزندان آدم، به هنگام هر عبادت، لباس مناسب بپوشید. و نیز بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید، که خدا اسرافکاران را دوست نمی‌دارد.

بخش‌های شنیداری

۱ بخش
  1. صدای اصلی۷ دقیقه و ۵۶ ثانیه

بر پایهٔ اطلاعات همین فهرست