دربارهٔ این اثر

در این کتاب گویا از سلسله برنامه‌های «کتاب شب»، چهار داستان کوتاه از شاهکارهای ادبیات داستانی جهان را خواهید شنید.

داستان «کف صابون» نوشته «هرناندو تلز» (1908 – 1966) روزنامه‌نگار و نویسنده کلمبیایی است. وی در شهر بوگوتا متولد شد و تحصیل کرد. خیلی زود وارد دنیای روزنامه‌نگاری شد و در معروف‌ترین نشریات کلمبیا کار کرد. داستان‌های غم‌انگیز او بر پایه مشاهداتش از زندگی در کشورش ناشی می‌شود.

داستان «شهریار زندگی» نوشته «فیلیپ سوپو» نویسنده، شاعر و روزنامه‌نگار قرن نوزدهم میلادی اهل فرانسه است. او یکی از بنیان‌گذاران سوررئالیسم به همراه آندره بروتون است.

داستان «بانویی در قطار» نوشتهٔ «جی سی تورنلی» نویسندهٔ کانادایی است. از وی یک کتاب مشهور به نام «آفرینندگان» یا «چهره‌های معروف» چاپ شده است که زندگی‌نامه و سرگذشت بسیاری از نام‌آوران عرصه علم و ادب است.

داستان «بازدیدی از معدن» نوشته «فرانتس کافکا» است. فرانتس کافکا (1883 – 1924) یکی از بزرگ‌ترین نویسندگان آلمانی‌زبان در قرن بیستم بود. آثار کافکا در زمرهٔ تأثیرگذارترین آثار در ادبیات غرب به‌شمار می‌آیند.

بخش‌های شنیداری

۴ بخش
  1. فصل اول / کف صابون۲۰ دقیقه
  2. فصل دوم / شهریار زندگی۱۹ دقیقه
  3. فصل سوم / بانویی در قطار۱۸ دقیقه
  4. فصل چهارم / بازدیدی از معدن۱۹ دقیقه

شنیدن پیش از انتخاب

نمونهٔ کتاب

  1. صدای نمونه کتاب۲ دقیقه و ۳۶ ثانیه

شیوهٔ دیگر شنیدن

نسخهٔ یک‌پارچهٔ کتاب

  1. صدای کل کتاب۱ ساعت و ۱۶ دقیقه

بر پایهٔ اطلاعات همین فهرست