دربارهٔ این اثر

موج جنایت در بلندینگز، نوشته‌ی پی. جی. وودهاوس، از مجموعه‌داستان‌های کمدی درباره‌ی قصر بلندینگز و شخصیت‌های آن است.

درباره‌ی کتاب

کلارنس، صاحب قصر، مردِ بی‌دست‌وپایی‌ست که شدیداً از خواهرش، کنستانس، حساب می‌برد. او منشیِ حال‌به‌هم‌زنی به نام بکستر داشته که به‌تازگی از شرش خلاص شده‌است. خواهرش، با دیدنِ رفتارها و شیطنتِ نوه‌ی کلارنس، تصمیم می‌گیرد بکستر را دوباره به‌عنوان معلم خصوصی او استخدام کند. کلارنس، نه تحملِ بکستر را دارد، نه جرئتِ مخالفت با کنستانس. همه‌چیز در برابرِ چشمان کلارنس رو به نابودی‌ است و کاری از دستش برنمی‌آید؛ تا این‌که جرج، با تفنگِ بادی‌اش به بکستر شلیک می‌کند؛ و این شروع ماجراست!

درباره‌ی نویسنده

پلهام گرنویل وودهاوس (Pelham Grenvile Woodhouse) یکی از مطرح‌ترین طنزنویسان بریتانیاست. وی زاده‌ی 15 اکتبر 1881 و درگذشته‌ی 14 فوریه‌ی 1975است. وودهاوس در دوران جوانی در یک بانک استخدام شد، اما این کار را دوست نداشت و در اوقات آزاد خود نویسندگی می‌کرد.

رمان‌های اولیه‌ی او بیشتر داستان‌هایی درباره‌ی مدرسه بودند، اما او پس از مدتی به نوشتن داستان‌های طنزآمیز روی آورد. از سال 2000 به افتخار پی. جی. وودهاوس جایزه‌ای به نام وی اهدا می‌شود که تنها جایزه‌ی ادبی طنز بریتانیاست. با این‌که از وی تعداد زیادی رمان، داستان‌ کوتاه، نمایش‌نامه‌ و اشعار و ترانه‌های غنایی بر جای مانده است، غیر از کتاب «موج جنایت در بلندینگز» فقط یک اثر دیگر از وی به فارسی ترجمه شده‌است که «بهترین آواز» نام دارد.

کتاب:

The crime wave at Blandings

Originally published: October 1936

Author: P. G. Wodehouse

Language: English

Genre: Comedy

بخش‌های شنیداری

۳ بخش
  1. فصل اول۳۰ دقیقه
  2. فصل دوم۲۷ دقیقه
  3. فصل سوم۳۰ دقیقه

شنیدن پیش از انتخاب

نمونهٔ کتاب

  1. صدای نمونه کتاب۴۵ ثانیه

شیوهٔ دیگر شنیدن

نسخهٔ یک‌پارچهٔ کتاب

  1. صدای کل کتاب۱ ساعت و ۲۷ دقیقه

بر پایهٔ اطلاعات همین فهرست