دربارهٔ این اثر
این کتاب گویا روایت هشت سال زندگی عاشقانه با جهادگر و شهید مدافع حرم، محمدجلال ملکمحمدی، است؛ شهیدی که از نوجوانی قدم در مسیر جهاد گذاشت.
این داستان که پس از درخواست همسر شهید و به دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی نوشته شدهاست، عاشقانهای براساس خاطرات شهید محمدجلال ملکمحمدی و به روایت همسر شهید خانم دکتر آمنه مظلومزاده است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
«برای رفتن به پای دلم افتاده و من برای ماندنش با زمینوزمان میجنگیدم. نگاهش دنبال گمشدهای دور صورتم میچرخید و از لحنش حسرت میچکید: میشه دیگه نگی راضی نیستی؟
انگار حرفی روی سینهاش سنگینی میکرد که دلش آتش گرفت و خاکستر نفسهای سوختهاش گوشم را پُر کرد: میبینی چند ساله این سفرهی روضه پهن شده؟ هرکی اومد روزیاش رو از این سفره گرفت و رفت... من داره سرم بیکلاه میمونه. اگه الان از این سفره روزی نبرم، دیگه هیچوقت نمیتونم؛ پس بذار برم!»
بخشهای شنیداری
۱۳ بخش- کل کتاب۸ ساعت و ۴۹ دقیقه
- فصل اول۵۵ دقیقه
- فصل دوم۵۱ دقیقه
- فصل سوم۳۵ دقیقه
- فصل چهارم۴۸ دقیقه
- فصل پنجم۴۰ دقیقه
- فصل ششم۵۴ دقیقه
- فصل هفتم۳۹ دقیقه
- فصل هشتم۴۳ دقیقه
- فصل نهم۳۶ دقیقه
- فصل دهم۳۳ دقیقه
- فصل یازدهم۴۶ دقیقه
- فصل دوازدهم۵۰ دقیقه
شنیدن پیش از انتخاب
نمونهٔ کتاب
- صدای نمونه کتاب۳ دقیقه و ۲۹ ثانیه
بر پایهٔ اطلاعات همین فهرست